Az elmúlt hónapok rettentően negatívan érintették a vendéglátásban tevékenykedő szolgáltatókat: hosszú időn keresztül elmaradtak a baráti beszélgetések a kávézókban, romantikus vacsorák, hétvégi családi ebédek, céges svédasztalos konferenciák és még sorolhatnánk.

Mi a tanulság? Nyilván, ha valakinek van tartaléka, az sokat segíthet a túlélésben, de most nem erről az oldalról szeretnénk megközelíteni a kérdést. Amennyiben nem nyithat ki az éttermed, egyetlen lehetőséged maradt: a kiszállítás. Hogyan vágj bele? Hogyan indulj el ezen az úton? Egy saját telefonos applikációval nagyban nő a mozgástered, amire jelenlegi bejegyzésünkben kitérünk.

Főzünk rád a home office alatt

Az otthonról dolgozóknak általában nem marad több idejük a főzésre, mivel a munka mennyisége nem feltétlenül csökken, sőt egyes szakmákban a krízishelyzet növeli a feladatokat. Ha a gyerekek is otthon vannak, akkor szinte semmi idő nem marad főzni.

A személyre szabott mobilappodat a vendégeid könnyedén letölthetik Google Play és az iTunes Connect store-okból, és percek alatt megrendelhetik az ebédet.

Amennyiben el szeretnéd kerülni, hogy a rendelések miatt túl nagy legyen a várakozási idő bizonyos napszakokban, push üzenetek segítségével kedvezményt ajánlhatsz fel azoknak, akik 10-11 óra között vagy 14-15 óra között rendelnek, de ezt egyénileg beállíthatod.

Fizess egyszerűen, add át érintésmentesen

Az egyedi éttermi applikációink előnye, hogy közvetlenül összekapcsolhatók NAV online számlázó rendszereivel, ráadásul az éttermi szoftver integráció is könnyen megoldható.

A fizetés és a szállítás is lehet érintésmentes. Nem kell a vendégnek készpénzzel bajlódnia, hiszen minden applikációnk része a bankkártyás fizetés modul. Ráadásul egyedülálló megoldásunkkal a kártyaadatok elmenthetők, így a vendégeknek egy további kényelmi funkciót kínálhatsz.

Terjeszkedj virtuálisan, csökkentsd a bérleti díjat

Egy vendéglátó helyiségnek számos költsége lehet: bérleti díjak, közüzemi számlák, szakácsok és pincérek munkabére, takarítás stb. Amennyiben új éttermet szeretnél nyitni, a kezdeti befektetések is magasak. Miért is ne terjeszkedhetnél online? 

Amennyiben alkalmazást fejlesztesz, egy új üzletet is nyersz vele, aminek a mérete csak rajtad áll. A vendégek kiszolgálása nem a négyzetmétereken vagy az asztalok számán múlik, hanem az ételek minőségén és a gyors kiszállításén.

Értékelések és ajánlások

Mások visszajelzései sokat számítanak, ha egy új étteremből rendelünk, vagy egy új fogást kóstolnánk meg. Az éttermi appon keresztül lehetőséget nyújthatsz a vendégeidnek, hogy értékeljék az éttermet és az ételeket. Így megkönnyítheted a választást azok számára, akik csak most csatlakoznak a vendégkörödhöz. Mondanunk sem kell, hogy ezeket a véleményeket amennyiben kértél és kaptál beleegyezést később a marketing tevékenységedben is hasznosíthatod.

Az elégedett vásárlók az ajánlhatják az éttermedet az ismerőseiknek, ráadásul erre extra kedvezményekkel is ösztönözheted őket. Például kupont ajánlhatsz fel azoknak, akik ajánlják az éttermedet, és ez új vásárlást eredményez.

Azonnali feedback

Előfordulhat, hogy néhány étellel mellélősz, esetleg csúszol a kiszállítással, de bármi olyan tényező közbejöhet, ami miatt csalódottak lehetnek a vendégeid. A mobil alkalmazáson keresztül kérdőívet küldhetsz neki, hogy mik a tapasztalataik, így gyorsan kezelheted a problémákat. Az éttermedről kialakult kép ezáltal még pozitívabb is lehet, hiszen érdeklődő vagy, foglalkozol a vendégeiddel, és a kedvükre akarsz tenni.

Minek saját alkalmazás, ha csatlakozhatsz a “nagyokhoz”?

Arról, hogy milyen előnyei és hátrányai lehetnek, ha egy nagyobb éttermi szolgáltatóhoz csatlakozol, egy korábbi bejegyzésünkben írtunk. Amiben biztos lehetsz: sokkal kisebb a kontroll, ami téged illet, valamint költségek tekintetében sem biztos, hogy hosszabb távon megéri. 

Melyek a lehetőségek a te éttermed esetében, ha mobil alkalmazást fejlesztenél? Hogyan működhet pékség, kávézó vagy cukrászda esetébe? Esetleg már az extra funkciókon töröd a fejed? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és egyedi ajánlatot készítünk neked!