Nemrég az Index is beszámolt egy általunk fejlesztett alkalmazásról, melynek lényege, hogy általa megtalálhatod a közeledben  – vagy a világon bárhol – a híres színészeket, sportolókat, zenészeket és egyéb közszereplőket. Ez az első olyan applikáció világszerte, amellyel megtalálhatod, hogy merre jár például Dwayne ‘The Rock’ Johnson vagy Adam Sandler. De lássuk, milyen funkciókkal találkozhatsz, ha te is letöltöd!

Belépés

A belépés nagyon egyszerű, hiszen regisztrálhatsz a Google vagy a Facebook fiókoddal is, így pikk-pakk létre is hozhatod a profilodat. A profilodban beállíthatod, hogy melyik városban élsz, és fotót is tölthetsz fel. De nem ez a legizgalmasabb!

Kedvencek

Ebben a menüpontban egyszerűen rákereshetsz a hírességekre, és a nevükre vagy avatarjukra kattintva máris a profiljukra érkezel. Itt elolvashatod róluk a legfontosabb tudnivalókat, és további részleteket tudhatsz meg a koruktól, családi állapotukon át kezdve egészen az Instagram-követőbázisukig.

Amennyiben a History menüpontra kattintasz, láthatod felsorolva, hogy korábban hol lehetett az alkalmazáson keresztül rájuk találni. Ez természetesen mindenkinél változó lehet, de az alkalmazás népszerűségével ez a szám is várhatóan növekedni fog.

Értesítések

Nem árulunk el óriási meglepetést, ha azt mondjuk, ez a funkció arra szolgál, hogy semmiképpen ne maradj le arról, ha a kedvenc zenészeddel egy városban tartózkodsz. Ki ne szeretett volna összefutni véletlenül egy éppen Budapesten forgató színésszel, vagy a nagy koncertje előtt találkozni a kedvenc zenészével a belvárosban? A mobilodra érkező értesítéssel nem szalaszthatod el az ilyen soha vissza nem térő lehetőségeket.

Térkép

Talán ez az applikáció legizgalmasabb része, hiszen egyetlen óriási világtérképen láthatod a kedvenc kategóriába jelölt hírességeket. Nagyítással, kicsinyítéssel ráközelíthetsz a térképbe, illetve távolabbról is láthatod az adott régiót. A profilképekre történő kattintással pedig felugrik az adott híresség profilja.

Amennyiben te is kíváncsi vagy arra, hogy a kedvenc hírességed megtalálható-e, akkor a Play Áruházból vagy az App Store-ból két pöccintéssel letölthető. Számunkra nagyon izgalmas volt az alkalmazás létrehozása, és bízunk benne, hogy még sok hasonló projektben vehetünk részt.