Az online oktatás rengeteget fejlődött az utóbbi években, legyen szó gyermekeknek szánt leckékről vagy felnőtteknek készült tréningekről. Manapság elegendő egy letöltő link, nincs szükség utazásra, sem olyan személyekre, akik naponta több órán keresztül csak oktatással foglalkoznak. 

Az online autósiskolák, mobilapp formájában letölthető KRESZ-tesztek, nyelvtanuló appok mind azt bizonyítják, hogy világszerte óriási rajongói bázisa van ennek a módszernek. De mi a titka? Hogyan fejleszthetsz te is saját appod, amelyben rendszerezheted a tananyagokat és hatékonyan adhatod át a tudást? Cikkünkben megmutatjuk, mire képes egy ilyen alkalmazás.

Vágjunk bele a tanulásba!

Amennyiben már most is oktatással foglalkozol, tisztában vagy vele, hogy szükség van egy tantervre. Az app esetében ugyanez a helyzet. A különbség annyi, hogy a tananyagok feltöltése után a felhasználók a saját tempójukban haladhatnak végig az anyagokon, és csak akkor léphetnek a következő szintre, ha az előzőt teljesítették.

Egy nagyvállalat esetében, ahol akár több terület is van, a felhasználók célzottan csak azokat a leckéket tanulják meg, ami őket érinti. Tehát amennyiben többféle márkát vagy szolgáltatást is értékesítetek, az értékesítők csak a számukra releváns anyagokkal találkoznak.

Továbbá a jegyzeteket is elfelejthetjük, hiszen a tananyagban bármikor vissza lehet keresni, újra át lehet olvasni azokat a részeket, amelyek már részben vagy egészben a homályba vesztek.

Teszteld a tudásodat!

A tanulást a kvízek teszik igazán izgalmassá. Ez egyrészt lehet egy követelmény, hogy a következő szintre léphessünk, azonban egy játékos és hatékony tanulási módszert is jelent, ami segít abban, hogy rögzüljön a tudás.

Coaching

A fentiekkel semmiképpen nem szeretnénk azt sugallni, hogy nincs szükség profi oktatókra, coachokra és trénerekre. Egy ilyen applikáció a vállalkozás fellendítése mellett talán az ő munkájukat segíti a leginkább. A coachok leckéket, tananyagokat oszthatnak meg a tanítványaikkal, ütemezhetik az online vagy szükség esetén akár a személyes konzultációkat, illetve a tanítványok a teszteket is megoszthatják a trénerükkel, így a probléma mélyére is áshat, ha visszatérő nehézségeket tapasztal a folyamatokban.

Számos fizetési megoldás

Ha tréningeket értékesítesz, akkor az anyagiakról érdemes szót ejteni. Az applikáció többféle fizetési lehetőséget kínálhat, legyen szó Visa, Mastercard, PayPal vagy egyéb szolgáltatókról.

A fizetési konstrukciók újabb kulcsfontosságú pontot jelentenek. Ugyanis az ingyenes próbaverzió, néhány napos, hetes, hónapos vagy éves előfizetés lehetősége marketing szempontból is sarkalatos kérdés. Egy saját epp esetében te döntesz arról, hogy milyen előfizetési lehetőségeket kínálsz.

Amennyiben nem terhelnéd a felhasználók számlájára a “tandíjat”, vagyis ha például belső használatra, a kollégák oktatására szeretnél appot készíteni, akkor természetesen ez is megoldható.

A fentiek csupán az appod vázát jelentik, ami akkor válik valódi értékké, miután feltöltötted tartalommal. Viszont a munka ezen részében sem hagyunk magadra, segítünk neked megálmodni az alkalmazásod szerkezetét, logikáját, hogy utána akár a segítségünk nélkül is könnyedén boldogulhass. Amennyiben kedvet kaptál, ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kérj ajánlatot még ma!