A vállalkozások applikációval való népszerűsítése nem új keletű jelenség. Hazánkban ugyan még gyerekcipőben jár ez a módszer, ám külföldön, különösen a tengerentúlon már sikerrel alkalmazzák ezeket a szoftvereket. Erre szeretnénk most néhány példát bemutatni, amelyből látható lesz, hogy milyen sokszínű lehetőséget rejt egy saját app létrehozása.

Az internet ugyanis számtalan remek lehetőséget rejt a vállalkozásokra nézve, ám ezt hazánkban egyelőre csak kis mértékben használjuk ki. Az alábbi példákból okulva Ön is felfedezheti, hogy melyek ezek a lehetőségek. Ez a kihasználatlanság ráadásul arra is módot teremt, hogy úttörővé váljon a szakmájában.

Étterem a jövőből

Nem is kell olyan messzire utazni, hogy az első kreatív megoldásra ráleljünk. Nagy-Britanniában ugyanis találhatunk olyan pubot, ahol gyakorlatilag mindent elintézhetünk telefonnal a kezünkben. A rendelés felvételétől kezdve a fizetésig az összes folyamathoz elegendő az alkalmazást használni, még az asztaltól sem kell hozzá felállni.

Hogy miért jó ez a megoldás? A rendelések így egy automata rendszeren keresztül érkeznek meg az alkalmazottakhoz, akiknek csak le kell olvasniuk azt a felületről. Ugyanakkor a felszolgálók munkája sem vész kárba, hiszen ők azok, akik eljuttatják a vendégekhez az italaikat. A fizetésnél szintén a rendszer számolja ki a végösszeget, így a kasszában keletkező hiányok sem okoznak problémát.

De nézzünk egy másik opciót. Tegyük fel, hogy Ön egy fitnesz stúdiót üzemeltet. Nem titok, hogy a bejelentkező és regisztrációs szoftverek nagy segítséget nyújtanak ilyenkor az adminisztrációban. De mi lenne, ha a bejelentkezés mellett a vendégek egyetlen gombnyomással a többi fontos hírről és információról is tájékozódhatnának az Ön saját szoftverén keresztül?

A szolgáltatások területén és a vendéglátóiparban ilyen módon könnyebben megtarthatja a vevőit. Elvégre az alkalmazás már ott van a készüléken, miért keresnének tovább?

Na, és mi a helyzet a többi szektorral?

Ha egy üzlet számára készül az applikáció, akkor egészen más irányba érdemes indulni. Tekintsünk egy kicsit messzebbre. Az Egyesült Államokban nem csak az automatizáció éli fénykorát, de a reklámok is nagyobb mértékben vannak jelen, mint például Magyarországon.

A tengerentúlon még egy sarki kisbolt esetében sem meglepő, ha az aktuális akciók és újdonságok egy alkalmazáson keresztül tekinthetőek meg. Emellett pedig helyet kap természetesen a törzsvásárlói program, de olyan fontos információkhoz is hozzáférhetünk, mint például a nyitva tartás.

Számos térségben bevett szokás mostanra, hogy a tömegközlekedés használata is digitálisan történik. Hogy miként? A jegyeket online lehet megvásárolni, majd az applikáción keresztül kell felmutatni az érvényes „jegyet”. Ez nem csak azt tartalmazza, hogy az utas jogosult a szolgáltatásra, de még azt is, hogy meddig utazhat. Így még a bliccelés is könnyen kiszűrhető.

Ezek a digitális megoldások több szempontból is előnyösek. Egyrészt az applikáció segítségével könnyebb kialakítani egy hű vásárlói vagy látogatói réteget kialakítani. Ráadásul a használatukhoz nincs szükség  töménytelen műanyag és papírmennyiség felhasználása, amivel a szórólapok és különböző kártyák előállítása jár.

Szeretne Ön is saját applikációt, amivel mindezeket megvalósíthatja? Válasszon csomagajánlataink közül, vagy érdeklődjön elérhetőségeink valamelyikén! Körültekintő és precíz munkával készítjük el a vállalkozása egyedi szoftverét és szakmai kérdésekkel is bátran fordulhat hozzánk.