Kávé bekészítve, laptop bekapcsol, e-mailek áradata szembecsap, és te lemondasz arról, hogy a mai napon bármi eredményt elérhetnél a folyamatban lévő faladataiddal. Ismerős? Ekkor arra gondolsz, hogy a sokadik időmenedzsment tréning valószínűleg nem csak nálad mondott csődöt, de a kollégáknál is, a leadandó projekt pedig ismét két héttel a határidő lejárta után készül el.

Hogyan javíthatsz cégvezetőként az alkalmazottak teljesítményén pontos feladatkiosztással, időbeosztással, és segítheted az információ célba érését? Az alábbiakban megtudhatod, hogy egy vállalati időmenedzsment és HR alkalmazás hogyan járulhat hozzá a sikereidhez!

Hozz létre projekteket!

Ahogy egyre több a megrendelés esik be, egyszerre örülsz a bevételnek, és aggódsz azon, hogy ki fogja ezeket elvégezni, és mikor? A HR mobil alkalmazás segítségével belső levelezések nélkül, könnyedén kioszthatod a projektet a kollégáknak. A felületen összefoglalhatod a fontos tudnivalókat, megnevezheted az egyes feladatokat, felelősöket rendelhetsz melléjük, határidőket szabhatsz és megjegyzésben kiegészítheted, ha a teljes projekt leírásban nem tértél ki valamire.

A projektkezelő felületen minden kolléga láthatja, hogy ki milyen feladaton dolgozik éppen, ezért a kommunikáció is sokkal gyorsabb és átláthatóbb. A grafikusnak szüksége van arra, hogy kiderítse, milyen méretű bannereket készítsen az online hirdetésekhez? Látja, hogy melyik fejlesztő dolgozik a projekten, és megjegyzésként kérdést ír a feladathoz, amelyben bejelöli a fejlesztőt, aki ezt azonnal látja az értesítéseknél.

Kezeld a feladatokat!

Gyakran akadnak olyan feladatok, amelyeket egyedül kell elvégeznek, és első ránézésre ötperces tevékenységnek tűnnek: “Felhívni az ügyfelet, hogy küldje el át a szerződést aláírva”, “Leegyeztetni a heti vezetői meeting időpontját”, “Véglegesíteni a negyedéves prezentációt”. A nap végén azzal szembesülsz, hogy az asztalodon, számítógépeden és telefonodon ott tornyosulnak a cetlik, és örülsz, ha néhányat kipipálhatsz.

Az applikáción mindenki listát készíthet a saját feladatairól, amelyek mellé ugyanúgy határidőt és munkaórát rendelhet, mint a projektek esetében. Emellett bejelölhető, hogy melyik élvez nagyobb prioritást, ahogy azt az időmenedzsment tréningek is javasolják. Következő lépés: Kezdd azzal, amelyik fontos és sürgető!

Mit terveztél mára?

Ha a válasz az, hogy “sok mindent, de szerintem felével sem készülök el”, akkor van egy javaslatunk! Az alkalmazáson keresztül mindenki elkészítheti a saját időbeosztását, és hozzárendelheti az egyén feladatait, projektjeit és találkozóit. 

Készíts időbeosztást az alkalmazáson keresztül, és rendeld mellé a projekteket és az egyéni feladatokat. Ha egy feladat elvégzéséhez két órát írtál, akkor elvégezheted egy részét két meeting közötti lyukban, viszont addig nem tekinti a rendszer elvégzettnek, amíg le nem zártad.

Tartsd szemmel a munkaidőt!

Vezetőként fontos tisztában lenned azzal, hogy a kollégáid mivel töltik a munkaidőt, mely projektek vesznek igénybe rengeteg időt, mennyire terhelheted őket újabb megrendelésekkel, merre dolgoznak az értékesítők, és kire bízhatod a következő ügyfelet. Ezen túl lekérdezheted, hogy ki hány munkaórát dolgozott aznap vagy a héten, vaéamint a túlórákat is ellenőrizheted.

A fentiek alapján kiszámolhatod egy megrendelés megtérülését, vagy akár azt, hogy szükséges-e új alkalmazottat felvenni.

Vess véget a belső levelezéseknek!

Eleged van abból, hogy a postaládád teljesen irreleváns belső e-mailekkel van tele? És ez a tavaszi home office időszaka alatt szinte triplázódott? Ismerd meg az alkalmazás chat és megjegyzések funkcióját!

Ahogy már fent is említettük, az egyes projekteknél bárki írhat megjegyzést, amit csak az ebben érintett személyek láthatnak. Ezen kívül a chat funkcióban minden kolléga kapcsolatba léphet a másikkal, és akár csoportokat is létrehozhatnak, lehetővé téve a gyors kommunikációt.

Egy vállalkozásra szabott mobil alkalmazással átláthatóbbá teheted a mindennapokat és elősegítheted a célzott kommunikációt. Ez nem csak számodra jelent előnyt, hiszen a fent felsorolt funkciók a teljes csapat munkáját támogatják.

Extra funkcióra lenne szükséged? Szeretnéd, hogy a saját mobilappod a vállalkozásod arculatában jelenjen meg? Vedd fel velünk a kapcsolatot, és elkészítjük neked a személyre szabott mobil alkalmazásodat!