A havidíjas előfizetés előnyeit immár a hazai Android felhasználók is élvezhetik, ugyanis Magyarországon is elindult a Google Play Pass. Mit nyerhetünk ezzel az új funkcióval? Fix havidíjért cserébe rengeteg alkalmazást, játékot tölthetünk le, amelyeket korábban egyesével kellett megvásárolni, valamint búcsút inthetünk a bosszantó hirdetéseknek és az appon belüli fizetéseknek. De mennyi az annyi? Vágjunk is bele!

A Google Play Pass az első hónapban még ingyenes, azonban próbaidőszak után is csupán havi 1.890 Ft-ba kerül, ami nagyon is megéri azok számára, akik gyakran töltenek le játékokat, irodai alkalmazásokat. Az éves előfizetésen is érdemes elgondolkodni, ugyanis ez 11.499 Ft-ba kerül, így havi szinten feleannyi költséggel jár, mint a havi előfizetés.

Akkor irány a Play Áruház, és csekkolom!

Ne ess kétségbe, ha elsőre nem találod a menüben, ugyanis a szolgáltatás a napokban fog megjelenni, és nem mindenkinél egyszerre. Ha már elérhetővé vált, akkor itt keresd:

  1. Nyisd meg a Google Play Áruházat!
  2. Nyisd meg a menüt, majd koppints a Play Pass lehetőségre!

Alkalmazások, amíg a szem ellát!

Az előfizetők olyan ismert appokat érhetnek el, mint a Monument Valley, a Teslagard vagy a Star Wars: Knights of the Old Republic, de olyan alkalmazások is akadnak bőven, amelyek itt debütálnak először. Ilyenek például a Olo Loco and Bright Paw, a Dakka Squadron, ahol légi csatákat vívhatunk és a Team17 Worms.

Nem titkolt célja a Google-nak, hogy új alkalmazásokat fedezzünk fel, és valljuk be, ezeket valószínűleg ki sem próbálnánk, ha fizetnünk kellene értük. Ez tehát óriási előny az appfejlesztő cégeknek, hiszen hatékonyabban népszerűsíthetik és terjeszthetik az újonnan indult alkalmazásaikat.

Oszd meg az élményt a családoddal!

Már nem csak a Netflixet, Spotify-t vagy a Google Play Családi könyvtáradat oszthatod meg a családoddal, hanem a Play Pass-t is. Minden tag hozzáférhet a fiókhoz, és akár egyszerre tölthetnek le appokat. Képzeld csak el: amit te irodai alkalmazások letöltésére használsz, a gyermeked ezzel egyidőben játékok felfedezésére, edukatív appokra is ugyanúgy igénybe veheti. A lehetőségek tárháza szinte végtelen, de ez majd csak az idő múlásával kínál még izgalmasabb alternatívákat.

Kezeket a magasba: ki lesz az elsők között, aki előfizet rá?

 

Forrás: https://napidroid.hu/magyarorszagon-elindult-play-aruhaz-havidijas-elofizetese-google-play-pass/?fbclid=IwAR3BbHB9_w-mYrG4Kyr-60CVECPeKbPb-2Zig8vGoZCsjcBI_xK9fgsbWNw