Amikor egész nap az edzőteremben dolgozol, és 100%-osan az aktuális vendégedre figyelsz, nagyon nehéz követni a többféle chat felületen, e-mailben vagy SMS-ben érkező üzeneteket a lemondásokkal, foglalásokkal, egyedi kérésekkel, stb. kapcsolatban. Hogyan könnyítheti meg az életedet egy mobilalkalmazás, ami szintén egy újabb platformot jelent? Milyen extrákat kaphatsz ezáltal, és mennyi plusz bevételt nyújthat számodra? Cikkünkben megismerheted azokat a funkciókat, amelyek a segítségedre lehetnek ebben.

Ha edzőként számodra is csak nyűgöt jelent az online jelenlét, akkor megnyugtatunk: ezzel egyáltalán nem vagy egyedül! Ebben a szakmában ugyanis az egyik legfontosabb dolog a fizikai jelenlét, a személyes kontaktus, legyen szó állapotfelmérésről, motivációs beszélgetésekről (vagyis amikor lelki támogatást is nyújtasz) vagy történetesen arról, amikor konkrétan be kell mutatni egy gyakorlatot.

Ugyanakkor az edzői applikációk számos olyan előnyöket kínálnak, amelyek egyrészt megkönnyítik a munkát, másrészt javítják a szolgáltatást minőségét, így a vendégek elégedettségét.

Alakítsd ki a saját profilodat!

Bizonyára az edzőterem weboldalán vagy saját felületen is rendelkezel már hasonlóval, de itt az alkalmazáson belül is feltüntetheted a végzettségedet, korábbi tapasztalataidat, a sportágakat, amelyekben jeleskedsz, de feltölthetsz fényképeket, videókat, és természetesen egy részletes bemutatkozót is írhatsz. Ezen kívül megjelenítheted az elérhetőségeidet, viszont az alkalmazáson belül is jelentkezhetnek hozzád új- és régi vendégek.

Egyeztessük óráinkat!

Az időpont egyeztetés rengeteg időt el tud venni a napodból, ugyanis a sok kis “ötperc” nagyon hamar órákká duzzad. Ezzel szemben az alkalmazáson keresztül megosztott naptárban bármelyik regisztrált személy tud időpontot foglalni, amivel rengeteg időt és energiát spórolhatsz.

Push értesítések

Személyes kedvencünk a pust notification, aminek köszönhetően azonnal felugró értesítést kapsz a lemondásokról, helyettesítésekről, foglalásokról. Sőt amennyiben felszabadul egy hely a csoportos órádon, te vagy adott esetben az edzőterem is küldhet push értesítést az érdeklődőknek, így pótolhatod a lemondás miatt keletkezett bevétel kiesést. Ez könnyedén automatizálható, így nincs különösebb dolgod, ha megüresedik egy hely az edzésen.

Chatelj az edzettekkel!

Véget vethetsz a Messenger csoportok és Viber üzenetek végeláthatatlan sorának, ugyanis egy felületen egyeztethetsz a személyi edzések résztvevőivel és a csoportos órák visszatérő vendégeivel. Ennek köszönhetően a lehető leggyorsabban jut el az információ mindenkihez.

Állapotfelmérés

Ez talán az edzések egyik legfontosabb momentuma, amelyre az első edzésen kerül sor. Az alkalmazáson belül nem csak te, de a vendéged is látja, hogy hol tart most, a kezdetekkor, és később is visszakereshető, hogy honnan indult. Kitölthető, hogy milyen feladattípusok mennek egyszerűen, hol kell csiszolni, mennyire jó a vendéged mobilitása, állóképessége, milyen nehéz súlyokkal képes dolgozni, és még sorolhatnánk.

Fejlődési napló

Szorosan köthető az állapotfelméréshez, viszont itt egy teljes folyamatot láthatunk. Akár edzésről-edzésre felvihetsz adatokat, ami szintén elérhető mindkét fél számára. Neked rengeteg plusz munkát spórol meg az adminisztrációban, és egyszerűsíti a munkádat. Az edzett személynek pedig rengeteg plusz motivációt nyújt azzal, hogy szemmel látható a fejlődés az alkalmazáson keresztül. Még akár előtte-utána fotókat is feltölthettek, amit később büszkén mutathat másoknak is.

Vélemények

Minden edzőt értékelhetnek a vendégek, akik legalább egy edzésen részt vettek, és ez természetesen fordítva is működik, csak a szempontok változnak. Három csillag alatti értékelés esetén szabadszavas magyarázatot kell adni, hogy mások számára is kiderüljön, hol a hiba. Viszont itt a visszajelzéseken van a hangsúly, és nem a lepontozáson. Ugyanis az edzettek észrevétele alapján javíthatsz a szolgáltatás minőségén, ami hosszú távon javít az edzések minőségén.

Használd az edzéseken!

Nem csak az állapotfelmérést és a fejlődési naplót használhatod az edzések alkalmával, hanem ez egyéb extra funkciókat is, mint például a köredzés időzítőt és a kalkulátorok. Máris rengeteg szabad tárhelyet spóroltál a telefonodon, amelyen valószínűleg most is több olyan alkalmazás van, amit az egyes gyakorlatok, felmérések során használsz.

Hogyan szerezhetsz plusz bevételt?

Az alkalmazás számos lehetőséget kínál, amennyiben plusz szolgáltatásokat kínálsz. Különféle étrendeket készíthetsz és tölthetsz fel az alkalmazásra, aminek külön díja van, de akár személyre szabott étrendet is előállíthatsz, amit kimondottan egy vendégedhez juttatsz el. Ezen kívül eszköz tippeket, edzésterveket is értékesíthetsz, így az éppen nyaraló vagy más városban/országban élő vendégek sem maradnak ki a mozgásból. Csomagokat állíthatsz össze, és akár kedvezményt is adhatsz azoknak, akik több szolgáltatást vesznek igénybe.

Az edzők számára kialakított mobil alkalmazás nagyban megkönnyíti a mindennapokat, hogy neked csak egy dologra kelljen fókuszálni: az edzésre, ami a munkád. Amennyiben kedvet kaptál, keress minket bizalommal!