Egy mobilalkalmazás sikere nem csupán a kódoláson és a dizájnon múlik, hanem számos egyéb háttérfeladaton is, amelyek nélkülözhetetlenek a hosszú távú sikerhez. Ezek biztosítják az alkalmazás zökkenőmentes működését, a biztonságot és a folyamatos fejlődést. Az alábbiakban bemutatjuk, hogy milyen kiegészítő szolgáltatásokkal segítjük ügyfeleinket.

Hosting és tárhely szolgáltatás

Az alkalmazások megfelelő tárhelyszolgáltatása kulcsfontosságú. Az általunk kínált hosting szolgáltatások kifejezetten az applikáció-specifikus igényekre vannak szabva, kezdve a dinamikus tárhelybővítéstől a behatolásvédelmen át a biztonsági mentésekig. Mindez garantálja, hogy az adatok és a forráskódok biztonságban legyenek, és csak a szükséges személyek férhessenek hozzájuk.

Továbbá, a tárhelyszolgáltatásunk időszakos karbantartásokat is tartalmaz, hogy mindig naprakészek legyünk a legújabb szabványokkal és frissítésekkel, optimalizálva ezzel az alkalmazás teljesítményét. Ez azt jelenti, hogy egy kézben tarthatjuk a projekt teljes spektrumát, és a megrendelőinknek bármilyen probléma esetén elegendő csak velünk felvenni a kapcsolatot.

Support

A hosting mellett a support szolgáltatásunk is alapvető része a sikeres alkalmazás működtetésének. Egy komplex support szerződés keretében havi szinten előre egyeztetett óraszámot vállalunk, amelyet új fejlesztésekre, hibajavításokra vagy felhasználói betanításra használhatnak fel. Emellett kiterjesztett garanciát, rögzített óradíjat és magas prioritású supportot is biztosítunk.

Biztonsági mentés

Az adatok elvesztése vagy sérülése komoly problémákat okozhat, ezért rendszeres biztonsági mentést biztosítunk. A biztonsági mentések automatikusan és rendszeresen készülnek, így minden adat visszaállítható vészhelyzet esetén. Ez a szolgáltatás különösen fontos, hogy a megrendelőinknek ne kelljen aggódniuk az adatvesztés miatt.

Store karbantartás: értékelések és kommentek figyelése

A felhasználói visszajelzések figyelése és kezelése elengedhetetlen az alkalmazások sikeréhez. Folyamatosan monitorozzuk az alkalmazás áruházbeli értékeléseit és kommentjeit, hogy azonnal reagálhassunk a felhasználói visszajelzésekre. Ez nem csak a felhasználói élmény javítását szolgálja, hanem segít az alkalmazás minőségének a fenntartásában is.

Store verziók követése

Az alkalmazás áruházakban történő verziókövetés segít abban, hogy mindig naprakész legyen az alkalmazás. Gondoskodunk arról, hogy minden új verzió időben elérhető legyen a felhasználók számára, és hogy minden frissítés megfelelően dokumentálva legyen. Ez a szolgáltatás biztosítja, hogy az alkalmazás mindig a legújabb funkciókkal és javításokkal rendelkezzen.

Havi riport

Részletes havi riportokat készítünk, amelyek tartalmazzák az alkalmazás áruházi forgalmát, az értékelési adatokat és egyéb fontos statisztikákat. Ezek a riportok segítenek az ügyfeleknek átlátni az alkalmazás teljesítményét és azonosítani az esetleges fejlesztési lehetőségeket. A riportok alapján könnyebben meghatározhatók a jövőbeli fejlesztési irányok és marketing stratégiák.

Kiterjesztett garancia

Kiterjesztett garanciát kínálunk további hat hónapra, amely biztosítja, hogy az ügyfelek nyugodtan támaszkodhassanak ránk a fejlesztés után is. Ez a garancia magában foglalja a hibajavításokat és a kisebb fejlesztéseket, biztosítva az alkalmazás folyamatos működését és fejlődését.

Marketing stratégia

Az alkalmazás sikeréhez elengedhetetlen a megfelelő marketing stratégia. Hiába készítünk egy kiváló appot, ha senki sem tud róla. Éppen ezért javasoljuk ügyfeleinknek, hogy már a fejlesztés kezdeténél tervezzék meg a marketing kampányukat, és szükség esetén mi is ajánlunk marketing szakembereinket. A jól kidolgozott marketing stratégia segít elérni a célközönséget és növelni az alkalmazás letöltési számát.

 

Összefoglalva, egy mobilalkalmazás fejlesztése és üzemeltetése komplex feladat, amely számos kiegészítő szolgáltatást igényel. A megfelelő hosting, support és marketing stratégia biztosítja, hogy az alkalmazás hosszú távon is sikeres legyen, és folyamatosan megfeleljen a felhasználói igényeknek. Az általunk kínált kiegészítő szolgáltatások célja, hogy megrendelőinknek csak az üzleti céljaikra kelljen fókuszálniuk, miközben mi biztosítjuk az alkalmazás zökkenőmentes és biztonságos működését.

 

Kép forrása:  Image by peoplecreations on Freepik