Változó élethelyzetben, változó életmód mellett sokkal nehezebb lehet a rendszeres edzés kivitelezése, mintha azok számára, akik reggel 8 és este 5 között dolgoznak. Éppen ezért van szükség olyan innovatív megoldásokra, amelyek lekövetik az életünket, és segítenek egyszerűsíteni a mindennapjainkat. Ilyen lehet például egy edzőtermi alkalmazás, amit pont a kedvenc edzőtermedre és rád szabtak.

Az edzőtermek többsége nincs nyitva a nap 24 órájában, ami logikus, hiszen sok esetben nem érné meg egy recepciós éjszakai műszakját kifizetni, ha alacsony a forgalom. Ugyanez a probléma az edzők részéről is fennállhat, hiszen gyakran nehézséget okozhat igazodni a vendége időbeosztásához úgy, hogy közben a terem nyitvatartását is figyelembe kell venni. Erre a problémára jelent megoldást az AppIn Gym.

Az AppIn Gym egy érintésmentes, sőt mi több személyzet mentes edzőterem, aminek a középpontjában egy általunk fejlesztett, megrendelőnkkel közösen megálmodott alkalmazás áll.

Miben rejlik a varázsa?

Az edzőterem az Árpád híd pesti oldalán, az Agora parkban található. Eleve egy újonnan tervezett és megalkotott, modern környezetben helyezkedik el, így okos megoldásaival tökéletesen beleillik az ottani miliőbe. Az app letöltése és a regisztráció roppant egyszerű:

  1. Töltsd le az appot az AppStore-ból vagy a Play Áruházból.
  2. Regisztrálj az alkalmazásba! A megerősítő e-mailben küldött linkre történő kattintás utána pedig már be is léphetsz az appba.
  3. Válassz egy hozzád illő bérletet: a napijegytől kedzve az éves bérletig több lehetőséged van.
  4. Fizess az alkalmazáson keresztül.

A bankkártyás fizetés mellett OTP Szép Kártyával történő fizetésre is van lehetőség, és bár egyelőre az All You Can Move-val történő belépésre a recepción van lehetőség, hamarosan az alkalmazásba is integrálva lesz.

Indulhat az edzés?

Az alkalmazás kulcsfontosságú funkciója, hogy ennek segítségével bármikor beléphetnek a vendégek és edzők a terembe. Ha az éjszaka közepén szeretne valaki edzeni, akkor sem kell lemondania a mozgásról.

Az alkalmazás az öltöző szekrény lezárásában a segítségedre van, ugyanis egy véletlenszerű kódot generál a telefonon.

A Személyi edzők menüpontra kattintva láthatók a regisztrált edzők, és egy rövid bemutatkozót is lehet olvasni róluk, ami segíthet a kiválasztásban. Az edzők regisztrációja szintén az appon keresztül történik.

Tehát nem csak edzeni vágyóként, hanem edzőként és terem tulajdonosként is számos előnyt kínál az app. De természetesen a legfontosabb, hogy elsősorban a vendégek és az edzők számára nyújtson olyan felhasználói élményt, ami miatt használni fogják, hiszen ez végső soron a te bevételedet növeli.

Amennyiben részletesebben érdekel az app, töltsd le az  AppStore-ból vagy a Play Áruházból, és próbáld ki a funkcióit! Ha te is hasonló alkalmazást képzelsz el az edzőtermednek, kérj személyre szabott ajánlatot!